Neler yeni
Kamu, Memurlar Dünyası, Son Dakika Haberler | Hizmetliler.Com.Tr

Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve gönderilerinizi ekleyerek bu siteye katılabilecek ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabileceksiniz!

Haber 2022 Nisan Ayı Hangi Burç? Nisan Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur?

  • Konbuyu başlatan Milliyet
  • Başlangıç tarihi
M

Milliyet

Guest
5e9f0bfc55427e1434b0e295.jpg

Astrolojide gökyüzünde yer alan 12 takımyıldızından her birine burç denilir. TDK’da bu şekilde açıklamıştır. Horoskopta çizilen göksel haritadaki daire üzerine yerleştirilmiş şekilde, 12 bölümden her birini oluşturan burçlar; aslında takımyıldızlardır.

Nisan Ayında Doğanların Burcu Nedir?

21 Mart ile 20 Nisan arasında doğanlar, Koç burcuna sahip olur iken; 21 Nisan ile 21 Mayıs arasında doğanlar Boğa burcu olur. Yani, Nisan ayı; ayın 20'sine kadar koç, 20'sinden sonra boğa burcu özellikleri gösterir. Bu durum, her yıl aynıdır ve 2022 yılında da aynı olacaktır.

Nisan Ayında Doğanların Burç Özellikleri

Koç veya boğa burcu olsun, nisan ayında doğanlar; ilgiyi severler ve de kendileriyle vakit geçirilmesinden hoşlanırlar. Ani duygu değişimlerini sık sık yaşayabilirler. Özellikle 20 Nisan'dan sonra doğanlar; kendisine karşı istemedikleri davranışları, karşı tarafa kolaylıkla belli edebilirler.
 
Üst
AdBlock Algılandı

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Tabii ki, reklam engelleme yazılımı, reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler